Seramiklerimiz

Seramiklerimiz

Yer Karoları

Dova Seramik olarak İstanbul Anadolu yakasında 1. kalite, 2. kalite ve defolu yer seramiklerini bir diğer adı yer karosu olan ürünleri en uygun fiyatlarla satmaktayız. Mağazamızda dilediğiniz desende veya renkte yer karoları bulabilirsiniz. Ayrıca tüm markaların ürünleri de bayilerimizde bulunmaktadır.

Duvar Seramikleri

Farklı marka duvar fayansları da 1. kalite, 2. kalite ve defolu farklı fiyat ve bütçelere uygun olarak satmaktayız. Özellikle İstanbul Anadolu yakasında aradığınız bütün seramik çeşitlerini siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.

Mutfaklar İçin Tezgah Arası Seramikleri

Bir çok markanın tezgah arası seramikleri 1. kalite, 2. kalite ve defolu farklı fiyat ve bütçelere uygun bir şekilde dükkanımızda bulunmaktadır. İhtiyacınıza uygun farklı çeşit ve renkte tezgah arası ürünlerini mağazamızda bulabilirsiniz.

Havuz Seramikleri

Havuz içi ve havuz kenarlarında kullanmak için seramik ihtiyacınız olması durumunda mutlaka bizimle iletişim kurabilirsiniz. Havuz seramiklerini mağazamızdan temin edebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Seramik ve Fayans Yapıştırıcı

Mertaş MYK flex 25 kg  (Granit yapıştırma harcı), Kalekim 1051, Weber seramik yapıştırıcısı, Karser marka yapıştırıcı, Termalkim gibi markaların yapıştırıcılarını en uygun fiyata Dova Seramik’te bulabilirsiniz.  Yapıştırıcılarımız silikonlu olma özelliği ile alacağınız fayansları sıkı bir  şekilde yapıştırmaktadır. Ayrıca bu ürün sayesinde sızıntı gibi sorunların da önüne geçmiş olursunuz. 

17.12.2021
1.261
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Dova Seramik
Dova Seramik
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara